December buffetten 2018

December buffetten 2018

Koud  Buffet 1

  • Rundvleessalade
  • Pastasalade
  • Huzarensalade
  • Een Proeverij van  Gegrilde kippenvleugeltjes, Gebraden gehaktballetjes, Gebraden rollade, Paté en div. vleeswaren.
  • Fijne hamsoorten met twee soorten meloen
  • Een Proeverij van vis met  o.a. gerookte zalm, zoute haring met een rood uitje, huisgerookte forelfilet, gerookte makreel. Afgegarneerd met Citroen en peterselie.
  • Vers afgebakken stokbrood
  • Romige kruidenboter.

 

Prijs € 16,95 per persoon

 

                                                                   

Warm koud decemberbuffet 1

 

  • Rundvleessalade
  • Tonijnsalade
  • Fijne hamsoorten met twee soorten meloen
  • Sappige kipsaté in zacht pittige satésaus
  • Varkenshaas gevuld met old Amsterdam en omwikkeld met ham
  • Rollade gevuld met een wintersuggestie en overgoten met een krachtige  jachtsaus
  • Nasi met een garnituur van ham, prei en ei
  • Gebakken aardappelen met spekjes, volgens grootmoeders recept
  • Wintergroenten
  • Kleine kroepoek stukjes
  • Atjar
  • Vers afgebakken stokbrood
  • Romige kruidenboter.


​​Prijs per persoon € 27,50

 

 

 

Warm koud decemberbuffet 2

 

 

  • Rundvleessalade
  • Pastasalade 
  • Scharrel ei salade
  • Vegetarische groentenquiche
  • Een proeverij van Gegrilde kippenvleugeltjes, Gebraden gehaktballetjes, Gebraden rollade, Paté en fijne vleeswaren.
  • Gebakken aardappelen met spekjes, volgens grootmoeders recept
  • Gevulde rollade in roomsaus
  • Huisgemaakte winterse stoofpot  met verse groenten, uitjes, spek, gestoofd in rode wijn
  • Casselerrib met daarbij een romige honing mosterdsaus.
  • Winterse compilatie van diverse groenten
  • Zuurkoolstamppot gemaakt van kruimige aardappelen en zuurkool uit het vat​​​
  • Appelcompote van zoetzure appeltjes met vleugje kaneel
  • In rode wijn, kaneel en port gestoofde peertjes
  • Vers afgebakken stokbrood 
  • Romige kruidenboter

 
Prijs per persoon € 32,50

 

 

 

Warm koud decemberbuffet 3                                             

  • Rundvleessalade
  • Zalmsalade
  • Pastasalade
  • Salade van boerenbrie met appel, walnoten, bleekselderij, gepofte cherry tomaatjes en romige honingdressing
  • Een vlees hors d’oeuvre van Gedroogde ham, Serrano ham,Gegrilde kippenvleugeltjes, Gebraden gehaktballetjes, Gebraden rollade, Paté,  Varkensfricandeau aangevuld met een cranberrycompote
  • Carpaccio met sla en pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en een Italiaanse dressing
  • Een vis hors d’oeuvre met o.a. gerookte zalm, zoute haring met een rood uitje, huisgerookte forelfilet, diverse soorten gerookte makreel. Afgegarneerd met Citroen en peterselie.
  • Coq au vin. In stukjes gesneden haan met kleine champignons, diverse kruiden en klaargemaakt in een gebonden rodewijnsaus
  • Gevulde varkensfilet met stroganoffsaus
  • Visfilet drijvend in een garnalensaus.
  • Gebakken aardappelen met spekjes, volgens grootmoeders recept
  • Wilde rijst melange
  • Rode kool met appeltje en kruidnagel
  • Dun gesneden komkommerplakjes in het zuur
  • Appelcompote van zoetzure appeltjes met vleugje kaneel
  • In rode wijn, kaneel en port  gestoofde peertjes 
  • Vers afgebakken stokbrood
  • Romige kruidenboter

 

Prijs per persoon € 36,50

 

Nagerechtjes, voor de laatste gaatjes

Verse fruit salade €3.75
Chocolademousse opgedraaid van Belgische chocolade €3.75
Chipolatapudding, fris en romig €3.75
Bitterkoekjespudding luchtig opgeklopt gestort en opgemaakt  €3.75
Griesmeelpudding met een keuze uit naturel, rozijnen of nootjes €3.75

Prijzen zijn per persoon

 

 

Voor bovenstaande geldt: buffetten vanaf 12 personen.

Bezorgkosten in overleg, prijs gebaseerd op schoon retour gebracht.

Mogelijkheden betreffende bijv. diëten kunt u overleggen met onze chef-kok Erik Bos.

Onze producten kunnen allergenen bevatten.

Uiteraard is het mogelijk dat wij de spullen retour halen en voor u afwassen. Vraag naar de mogelijkheden.

Bestellingen dienen bij bezorging à contant te worden afgerekend.